nedelja, 27. november 2016

Praznične voščilnice 2016 ~ Dan 27 ~ Praznične pošasti

Sedemindvajseti dan našega prazničnega druženja prinaša voščilnico z imenom:

"PRAZNIČNE POŠASTI"

Sestavine: 
(Seznam sestavljajo pripomočki, ki sem jih pri izdelavi uporabila jaz, zlahka jih lahko zamenjate za pripomočke, ki jih imate sami)
- osnova za voščilnico
- rezalnik
- Sizzix Big shot
- lepilo
- papir Designer block iz Tedija
- bel, zelen, oranžen scrapbook papir
- perlice
- bel akvarelni papir 
- Distress ink - "Old paper", "Lucky Clover"
- 3d blazinice
- akrilne ploščice
- Memento - "Lady bug"
- "Archival ink"
- UD - set štampiljk 2F "Prazniki, novo leto"
- NP- "Razposajeni snežaki", "Čez hribe in doline", "(Ne)strašne pošasti"
- TBZR - "Jelenček s sanmi"

Recept:
Ko pade ideja, jo je pač poterbno realizirat in tudi če to pomeni, da režeš in režeš in sestavljaš sestavne dele.  Od ideje do končne izvedbe je tako minila kar ura (spodnji video je krajši od ure, ker sem si vse vnaprej pripravila ;) )  
Na akvarelni papir sem najprej odtisnila pošastke, ki sem jih nato s pomočjo Distress ink-a pobarvala. Vse sestavne dele in tudi pošastke, sem nato izrezla. Z nekaj premikanja in postavljanja sem nato oblačila opremila, tako so kape dobile bele cofe in obrobe. Oblačila pa gumbe in okraske.  Nato je sledilo oblačenje pošastk, priznam bila je prava modna revija, dokler niso našla prave kombinacije. Od tu naprej je bilo vse enostavno. Na osnovo sem prilepila ozadje, pokrajino, ki sem jo tudi izrezala s pomočjo šablon. Dodala sem sanke, na katere sem poveznila darilo z lepimi željami oziroma z voščilo, sanke vlečeta simpatični zimski pošastki, ki se držita za roke. Še to darilo in ena pošastka sta prilepljeni s pomočjo 3d blazinic.


Video: 

                              
 Lep ustvarjalni pozdrav do jutri,
Vanja

5 komentarjev:

  1. Vanči, kar konkretno si se zamudila z vsemi temi delčki, je pa voščilnica super simpatična. Hvala za tvoje predstavitve in mi je kar žal, da jih bo kmalu zmanjkalo. Močno upam, da boš pogruntala še kaj, da nam boš lahko pokazala. Te čakam jutri. Pozdravček, Andreja

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja si znam zakomplicirat življenje :) mogoče pa bo še kakšno presenečenje v decembru ... včeraj sem dobila kar nekaj idej tudi za drugo leto, so zapisane, načrta se pa že danes lotim, tako da prihaja še nekaj upam, da zanimive vsebine :D

      Izbriši
  2. Ampak tale serija pa zmaga. Čist navdušena nad oblečenimi pošastmi. Hvala še enkrat za družbo. Lepo te je bilo spet videti v živo in ne samo preko filmčkov.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) mi je bilo v veselje, poklepetat in se družit s samimi fajn puncami... drugič pa računam tudi na Pepija :D

      Izbriši
  3. Nadvse lušni ti zimsko oblečeni pošastkoti.

    OdgovoriIzbriši