sobota, 26. november 2016

Praznične voščilnice 2016 ~ Dan 26 ~ Darilo

Šestindvajseti dan našega prazničnega druženja prinaša voščilnico z imenom:

"DARILO

Sestavine: 
(Seznam sestavljajo pripomočki, ki sem jih pri izdelavi uporabila jaz, zlahka jih lahko zamenjate za pripomočke, ki jih imate sami)
- osnova za voščilnico
- rezalnik
- Sizzix Big shot
- lepilo
- papir "The Christmas Matstack"
- rdeč in bel scrapbook papir
- 3d blazinice
- akrilne ploščice
- Memento "lady bug"
- Štampiljk  "Srečno novo leto!"
- NP- "Pravokotniki s šivi A6", "Krogi s šivi"
- TBZR - "Darila
- Sizzix "Circle Scallop"

Recept:
Iz vzorčastega papirja sem izrezala nekoliko manjši pravokotnik (pravokotnik s šivi) kot je velikost osnove za voščilnico, ki sem ga nato prilepila na samo voščilnico. Nato sem s pomočjo šablone in big shota izrezala krog, skozi sprednjo stran voščilnice. Ker sem imela strojček pri roki, sem izrezala še darilo in mašnico, ter dva kroga (enega navadnega in enega dekoriranega). Dekoriranega sem nato skozi sizzixa spustila še enkrat, da iz sredine izrezala manjši krog in tako dobila okvir.
bel krog sem zalepila v notranjost voščilnice, tako da se je popolnoma ujemalo z zunanjim krogom oz. luknjo, ki je nastala pri prvem rezanju. Na obod zunjega kroga sem prileipila rdeč okvir, v notranjost belega pa sestavljeno darilo.  Pod izrez sem prilepila napis, ki sem ga odtisnila z rdečo blazinico in ga podložila z rdečo podlago. In s tem je današnja voščilnica nared.  
Za lažjo predstavo in razumevanje kaj vam skušam povedat v zgornjem receptu, vas vabim, da si ogledate spodnji video ;) 

Video: 
  
Lep ustvarjalni pozdrav do jutri,
Vanja

3 komentarji:

  1. tole pride pa tako lepo s temi krogi.

    OdgovoriIzbriši
  2. Zaradi hudih "obveznosti" sem gledala z zamudo:), bom vse nadoknadila. Važno je, da sem darilce dobila:). Pozdravček in upam,da sta lepo pripotovala domov. Andreja

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hihi, opravičilo sprejeto ;) kar počasi se nikamor ne mudi :D upam, da bosta obe koristni ;) sva imela cel športni dan včeraj, še malo po trgovinah v iskanje Vladkinega papirja, pa po okraske za na smrečico ... hvala za druženje in organizacijo seveda :D

      Izbriši