petek, 25. november 2016

Praznične voščilnice 2016 ~ Dan 25 ~ Ptičja hišica 2

Petindvajseti dan našega prazničnega druženja prinaša voščilnico z imenom:

"PTIČJA HIŠICA 2"

Sestavine: 
(Seznam sestavljajo pripomočki, ki sem jih pri izdelavi uporabila jaz, zlahka jih lahko zamenjate za pripomočke, ki jih imate sami)
- osnova za voščilnico
- rezalnik
- Sizzix Big shot
- lepilo
- različne barve scrapbook papirja
- srebrn svinčnik
- akrilna ploščica
- HA blazinice - Red Royal, Forever Green
- UD - set štampiljk 5R
- MFT - "Stitched snow drifts"
- TBZR - "Snežak" in "Ptičja hišica pozimi"

Recept:
 Tokrat sem se izdelave lotila, tako da sem si najprej pripravila vse papirje, ki sem jih uporabila in iz njih izrezala vse sestavne dele, ki jih ni bilo malo. V glavi sem imela celotno sliko kako želim, da voščilnica izgleda in po nekaj minutah premikanja in postavljanja sem končno dobila tako sliko kot sem jo imela v glavi, vem komplicirano ampak tako pač funkcioniram. Tokrat sem se odločila, da ne bom ničesar senčila, ker bi si s tem nakopala še več dela :D
Najprelj sem se lotila lepljenja ozadja kot sem v videu razložila, sem se zopet zaštrikala in sem reševala, kar sem si skuhala. Najprej sem nalepila belo ozadje, sledilo je nebo in na zadnje sem prilepila še hribe, ki so sestavili pokrajino. Enega od izrezov sem oblepila z že znamin bleščečim lepilnim trakom, ker se mi je zdelo, da bo to popestrilo ozadje. Nato sem z izbrano barvo odtisnila napis na katerega sem kasneje postavila sneženega moža. Sestavila sem še ptičjo hišico, dodala sem še dva ptička in voščilnica je skoraj nared, dodala sem ji še nekaj snežink, ki sem jih narisala s pomočjo srebnega svinčnika.

Video: 
 

Lep ustvarjalni pozdrav do jutri,
Vanja

4 komentarji:

  1. Kako zelo so lepe! In take vesele praznične! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Prav krasne so, čisto zimske...

    OdgovoriIzbriši
  3. Zimska pravljica je pri tebi popolna. Vsak dan ne pokomentiram, pogledam pa si vse tvoje video prispevke in sedaj, ko sem te "odkrila" kukam tudi za nazaj. Neverjetna ustvarjalna energija in vse pohvale, ker tako pridno vse objavljaš in razložiš. Se veselim da te bom "odkrila" tudi v živo. Lep pozdrav do jutri:), Andreja

    OdgovoriIzbriši
  4. Oh, koliko lepih čestitk sem zamudila. Ko mi je bloger zbrisal stranski vrstici s priljubljenimi blogi in sem jih morala ponovno vnašati, si se mi "izgubila" :)
    Krasne voščilnice, vse natančno izdelane, pa še navodila zraven. Zelo, zelo lepo!

    OdgovoriIzbriši