četrtek, 17. november 2016

Praznične voščilnice 2016 ~ Dan 17 ~ Čas veselja

Sedemnajsti dan našega prazničnega druženja prinaša voščilnico z imenom:

"ČAS VESELJA"

Sestavine: 
(Seznam sestavljajo pripomočki, ki sem jih pri izdelavi uporabila jaz, zlahka jih lahko zamenjate za pripomočke, ki jih imate sami)
- osnova za voščilnico
- rezalnik
- Sizzix Big shot
- lepilo
- škarje
- papir Authentique "Cozy"
- NP - "Čas veselja"
- TBZR - "Borduri"

Recept:
Izbran barvni oz. potiskan papir sem odrezala na ustrezno velikost (10x14,5cm) , ker mi ji je pri tem ostal kos papirja sem ga odrezala na polovico, da sem dobila dva ožja traka. Iz teh trakov sem nato s pomočjo šablone "Borduri) izrezala dekorativni rob. Na pravokotnik sem nato postavila šablono z napisom "Čas veselja" in izrezala s pomočjo Big Shota.  Na tako dobljen izrez sem prilepila borduri (levo in desno od napisa oz. nad in pod napisom). S pomočjo škarij sem odrezala odvečne delčke in s pomočjo lepila vse prilepila na osnovo za voščilnico. Lahko bi dodala še kakšen bleščeč dodatek ali mašno, ampak sem se odločila, da je voščilnica dovolj bogata tudi brez dodatkov.

Video: 
    

Lep ustvarjalni pozdrav do jutri,
Vanja

3 komentarji:

  1. Čudovito ustvarjaš in se pripravljaš na čas veselja. Te bordurice prav popestrijo voščilnice.

    OdgovoriIzbriši
  2. Kakšna popestritev so tvoji video vodiči. Hvala, ker nam daješ ideje, kako šablonice lahko uporabiš tudi na malce drugačen in zanimiv način. Ogledala sem si vse tvoje filmčke in moram reč, da si super, ko tako deliš svoje izkušnje z nami. Hvala za vse in se veselim, da se spoznava. Pozdravček, Andreja

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. me zelo veseli, da so gledljivi in uporabni ... se bom še naprej trudila, da bodo nastajali :D hvala za vse lepe besede, to mi veliko pomeni.

      Izbriši