torek, 16. avgust 2016

Preusmerjanje pozornosti

Saj poznate tisti občutek in zavedanje, da moraš nekaj narediti, pa iščeš in delaš vse drugo samo tisto kar bi bilo potrebno narediti ne. Tako sem se počutila včeraj jaz, v glavi so mi odmevale besede: "Loti se delat zahvale", roke pa so delale po svoje.

Kot večkrat povem, da sta Youtube in Pinterest moja največja ustvarjalna učbenika, tam se najde vse mogoče in kot ste po mojih objavah tukaj in tudi na Facebook-u vajeni, vedno, ko kaj novega odkrijem in če le imam čas ( če ne si ga pa vzamem ;) ) stestiram kar vidim, seveda naredim po svoje in s pripomočki, ki jih imam. In tako sem včeraj na Pinterest-u naletela na tole fotografijo in blog (http://juliesjapes.blogspot.si/2016/08/creation-station-get-well-soon.html)

Julie Kettlewell - Stampin Up UK Independent Demonstrator - Order products 24/7:
 Ideja se mi je zdela fantastična in ker imam nekaj podobnega v svoji kolekciji štampiljk, sem se lotila dela. Najprej sem poskušala izbrat barve podobne tem na sliki, ker nimam blazinic Stampin'Up, sem izbirala kar med Distress Ink-i.  Pa sem se lotila dela in odtiskovala listke iz Najlepšega para po dolgem in počez, zamikale so me tudi druge barvne kombinacije in smeri odtiskovanja. Na koncu je nastalo sedem voščilnic, ki si jih lahko ogledate spodaj ;) 
Zadnjič me je ena od spremljevalk spraševala, kako bom uporabila perlice oz. enamel dots, ki sem jih izdelala tudi to je možno videt v tej objavi ;) 



 Tako sedaj se pa moram res posvetiti izdelavi zahval, zato lep pozdrav do jutri, ko imam za vas že prirapvljeno novo objavo ;)

Vanja



7 komentarjev:

  1. Kako so čudovite prav vse po vrsti! Tile listki me zdaj še bolj mikajo! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. me veseli, da so ti všeč in se opravičujem, da povzročam težnjo k šopingu :D

      Izbriši
  2. Vanja, čisto si me očarala s to tehniko. Čestitke so prekrasne...enostavne in čudovite. : )

    OdgovoriIzbriši
  3. Ooo vauu, kako so mi všeč!
    Čudovite in v prekrasnih jesenskih barvah.
    Super navdih si našla. :)

    OdgovoriIzbriši