sobota, 8. november 2014

Praznične voščilnice 2014 ~ Dan 8 ~ Tople želje za zimske dni

Pa je prvi teden za nami, saj je tu že osmi dan in z njim  tudi nova voščilnica z imenom:

"Tople želje za zimske dni"



Sestavine za izdelavo:
- natur osnova za voščilnico (in kuverta)  kvadratne oblike
- bel papir
- komplet štampiljk Ustvarjalni dotik
- lepilo
- barvni lazinici (rdeča in zelena)
- bleščice v lepilu
- distress blazinica v oranžni barvi
- pobarvan odtisek
- črtast oranžen trak
- oranžen papir
- ovalne tanke šablone
- embosirna mapica s snežinkami
- 3d blazinice(penice)

Recept:
  
Izdelavo tokrat začnemo tako, najprej zaoblimo kote s pomočjo kotnega luknjača. Nadaljujemo tako, da embosiramo osnovo za voščilnice. Emosirno mapico namestimo na voščilnico kot kaže spodnja slika (ustvarimo enakomeren rob).



Sama imam v svoji kolekciji mnogo različnih odtiskov, ki jih barvam ob večerih pred televizijo. Tokrat sem izbrala odtisek s punčko Gorjuss, ki sem jo pobarvala v oranžnih tonih. Izrezala sem jo s pomočjo oavalnih tankih šablon, enako sem storila z oranžnim ozadjem. 

Da sem sličici dodala malce dimenzije sem na oba papirja namestila 3d blazinice. 

Rezultat po lepljenju. 

Prozorno štampiljko sem nato namestila na okrilni blok in jo odtisnila z oranžno blazinico


Ko sem imela vse setavne dele, sem voščilnico naprej sestavila na suho, kosem bila s postavitvijo zadovoljna, sem vse skupaj prilepila z lepilo. Voščilnico sem popestrila še s bleščicami v lepilu

Končni rezultat pa je viden na začetku te objave. Ker se na moji voščilnicah pogoto pojavljajo mašnice, take in drugačne in ker je včasih težko zavezati lepo mašno, sem pred časom sama naredila en tak mini video vodič kako zavezati lepo mašno, ki si ga lahko ogledaš tukaj.

Z novo voščilnico se vidimo že jutri do takrat pa
LUP
Vanja

4 komentarji:

  1. Vanja, res te občudujem. Kje najdeš čas za vse te umetnije... pa še tutorialčke zraven. Super si. Čestitka je krasna. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Klara hvala. Tole letošnje ustvarjanje sem imela že dalj časa v planu, pa nekako ni bilo dovolj časa in poguma. Letos sem si pa rekla, da bom poskusila. Voščilnice nastajajo tako v rukerju po 2 -3 naenkrat, potem sledi pa fotografiranje, urejanje slik in pisanje objav. Tako, da imam v naprej pripravljene objave, ki se potem vsak dan pokažejo, to je moja skrivnost ;) Hvala še enkrat za prijazne besede in mi je v veselje, da me spremljaš ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Se strinjam s Klaro, vsaka ti čast, da ti uspe vsak dan oblajvljati in dati poleg še navodila za izdelavo :)! Tudi ta voščilnica je prekrasna.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. trma in vztrajnost ... pa prijazni komentarji so ključ do uspeha :D

      Izbriši