sobota, 22. november 2014

Mavelu blog hop

V mesecu novembru vsak dan predstavljam novo praznično voščilnico, a ker se članice Mavelu ustvarjalnega tima igramo blog hop, bo današnja objava malce drugačna. Če te zanima kaj je Mavelu blog hop, skoči na  Marinin blog in skači od bloga do bloga z nami ;)


Pred mano je svoje mojstrovine predstavila Darja. 
Danes sem na vrst jaz in z veseljem vam predstavljam tale komplet štampiljk, ki nosi ime Praznični venček .


Pri samem  kompletu so mi v oči padli veliki napisi, pa sem se odločila, da pri izdelavi voščilnice uporabim napis "Želimo vam čudovite praznike". Končni izdelek si lahko ogledate na spodnji sliki.


Sledi še opis postopka izdelave.

Osnovo voščilnice sem izbrala v natur barvi, nato sem iz belega paprija izrezala nekaj milimetrov manjši pravokotnik. S pomočjo kotnega luknjača sem osnovi in belemu papirju zaoblila robove. Pod rokami se mi je motal košček akvarelnega papirja in po glavi so se začele preskakovati ustvarjalne iskre. Vzela sem zbrani napis, ki sem ga s pomočjo Versa Mark blazinive odtisnila na sredino akvarelnega papirja in ga embosirala z belim embosing prahom. Ker belo na belo ni nič visedi sem se odločila, da bom zadevo nekako pobarvala. Pred samim barvanjem, pa sem želela našemu napisu dodati nekaj posebnega. Pobrskala sem po moji zbirki mapic/srajčk za embosiranje in izbrala snežinke, med brskanjem pa sem naletela na tole čudo. Ker tegale "embosing difuzerja" že dolgo nisem uporabila,  je bil že skranji čas, da z njega obrišem prah. 
Izbrala sem si ovalno obliko, kako se uporabila pa si lahko ogledate v tem video posnetku . Tako sem dobila okvir okrog mojega napisa, del kjer je napis pa ni bil embosiran. Da pa ni bela podlaga z belim napisom ostala bela sem na podlogo nanesla paleto distress blazinic, vse skupaj poškorpila z vodo, da so se barve med seboj začele prelivati. Akvarelni papir sem nato položila v barvno mešanico in ga malce potapkala, da so se barve oprijele papirja. Postopek sem ponovila nekajkrat, med vsakim pomakanjem sem akvarelni papir posušila z grelno napravo. Ker gre za praznično voščilnico sem dodala še vrvico, ki sem jo zavezala v mašnico in nekaj sekvenc ter bleščic v lepilu, pa tudi klasičnih. Akvarelni papir sem nato s pomočjo 3d penic prilepila na že prej pripravljeno osnovo za voščilnico.

Uf, tole je pa bil opis in pol. Toda ni še konec , zate pa imam še eno majhno presenečenje :) Na blog hopu lahko sodeluješ tudi ti :)

blog-hop-kako
Enostavno. Pripravi izdelek na katerem uporabiš vsaj eno našo štampiljko, objavi sliko izdelka na svojem blogu (ali FB strani ali kakšni drugi spletni platformi) in dodaj povezavo do uporabljene štampiljke in do objave blog hopa na katerem sodeluješ. Z enim izdelkom pa lahko sodeluješ samo pri eni ustvarjalki. Lahko pa pripraviš več različnih izdekov in tako sodeluješ pri različnih ustvarjalkah :) Časa za sodelovanje pa imaš do 2.12.2014 do polnoči. 
blog-hop-nagrada

Nagrada pa je set štampiljk, ki smo jih punce uporabile pri svoji objavi :) Mamljivo kajne? Torej lepo vabljena h sodelovanju :) Svoje izdelke pa prijaviš tako, da klikneš na spodnji modri gumb in slediš navodilom :)


Jutri pa se ne pozabi oglasiti na obisku pri Manci , ki je pripravila nekaj prav posebnega :)


Klikni na modri gumbek in se prijavi na blog hop ter se poteguj za nagrado :)


Do prihodnjič en lep ustvarjalni pozdrav, Vanja

4 komentarji: