petek, 21. november 2014

Praznične voščilnice 2014 ~ Dan 21 ~ 2x snežinke

Današanjo voščilnica je tu in poimenovala sem jo :


"2x snežinke"





Sestavine za izdelavo:
- bela osnova za voščilnico (in kuverta) pravokotne oblike
- zelen papir
- štampiljka iz Najlepšega para
- lepilo
- srebrna blazinica
- bleščice
- okrasni kamenčki/kristalčki

Recept:
Pred časom sem v eni izmed diskotnih trgovin našla dekoracijo za mizo v obliki snežink (iz filca) v modri in beli barvi. Ker kupljenega nisem imela namena uporabit, kot namizno dekoracijo, sem vzela škarje in dobila celo škatlo posameznih snežink. Kako sem to naredila si lahko ogledaš tukaj . Iz celotnega niza sem na koncu le pustila 3 snežinke združene in se odločila, da naredim dve voščilnici. 

1. voščilnica 

Belo osnovo sem uporabila v "ležečem" položaju. Na mint zelen košček papirja pa sem s pomočjo srebrne blazinice odtisnila napis "čarobni prazniki" in tako ustvarila svoje ozadje. Na koncu sem prilepila še niz treh belih snežink iz filca, ki sem jim dodala le še bleščico in preprosta in zelo hitra voščilnica je že nared in pripravljena, da nekoga osreči.

 2. voščilnica

Tudi pri dugi voščilnici sem uporabila belo osnovo, le da tokrat nisem dodajala nobenega papirja kot podlago. Že sama modra barva je bila dovolj bogata za to preprosto voščilnico. Tokrat sem voščilnico postavila v "pokončni" položaj. Snežinke sem tako kot pri prejšnji voščilnici okrasila z bleščicami in tudi tokrat uporabila isti napis, ki sem ga ponovno odtisnila v srebrni barvi.

Predstavljeni voščilnici sta zelo preprosti in primerni tudi za množično izdelavo. Če nimaš snežink iz filca lahko brez skrbi uporabiš papirnate snežinke, ki jih narežeš s pomočjo luknjačev.

Jutrišnja objava bo nekoliko drugačna in zagotovo se splača pokukat, kaj se bo tokrat skuhalo ;)
  LUP 
Vanja

1 komentar:

  1. Zopet ena lepotička. Sploh ni "švoh" ideja, da razrežeš dekoracijo :)

    OdgovoriIzbriši