torek, 18. november 2014

Praznične voščilnice 2014 ~ Dan 18 ~ Perlica pri perlici

Današanjo voščilnica je tu in poimenovala sem jo :


"Perlica pri perlici"







Sestavine za izdelavo:
- krem osnova za voščilnico (in kuverta)  pravokotne oblike
- komplet platičnih šablon Najlepši par
- zelen perlast papti
- lepilo
- kotni luknjač
- komplet štampiljk Mavelu.com
- satenasta zelena mašna
- perlice
- embosing prah
- grelna naprav
- blazinica ze embosing
- bel papri

- 3d penice

Recept:
Pride včasih dan, ko se moraš malo sprosti, eno tečejo, berejo, kričijo... Sama sem se pred dnevi odločila, da ne bom počela nič od naštetega ampak bom svoje male sive celicel zaposlila s preštevanjem, kobiniranjem, leplenjem in vsem kar paše zraven.
Na kos belega paprija sem si tako s pomočjo šablone smrečice narisala smrečico, ki sem jo nato premazala z lepilom in nanjo pričela lepiti perlice, naj povem, da so perlice majhne, tako da je terapija sproščanja trajala skoraj eno uro (ne priporočam ljudem, ki se hitro naveličajo ali pa prehitro izgubijo živce).Vse skupaj sem pustila, da se posuši. ker se mi je zdelo, da se bo zaradi količine lepila papir gubal, in se tudi je, sem preventivno smrečico obtežila s knjogo, da se je vse skupaj vsaj malo poravnalo.
Medtem sem pripravila osnovo, ki sem ji zaoblila robove in jo popestriala z nekoliko manjšim kosom zelenaga perlastega paprija. Na papir sem embosirala voščilo v beli barvi.  Ko se je smrečica posušila sem jo s pomočjo 3d penic prilepila na osnovo in s tem sem zaključila z izdelavo današnje voščilnice.

Nova te že jutri čaka prav tukaj na mojem blogu. 


LUP 
Vanja


1 komentar: