ponedeljek, 16. maj 2016

Domače plastične stencils šablone

Tale današnja objava bi brez težav preživela kvalifikacije za SOTV, pa se je nekako nagužvala v ponedeljek. ;)
Današnja tema (kot je iz naslova razvidno) so plastične šablone, bolj natančno "home made" šablone. Moji sta nastali nekako po naključju, ko sem potrebovala rožice za album, ki sem ga izdelovala. Sam izrez sem potem iz čiste radovednosti potapkala z aplikatorjem  in barvno blazinico, kar je pa na koncu moje možgane toliko razdražilo, da so razmišljali in tuhtali naprej ...
Ker se papir čez čas preveč zapacka, želela sem malo bolj obstojno šablono, zato sem vzela malo trši papir, obojestranski lepilni trak in peki papir vse skupaj zlepila skupaj in s pomočjo izbranih šablon izrezala prvi model home made stencil šablone, da ne bom preveč dolgočasna, prilagam video s celotnim postopkom izdelave in tudi prikazom uporabe.


Prilagam še fotografije nekaj voščilnic, ki so nastale s pomočjo moje nove pridobitve ;)


Do prihodnjič en lep ustvarjalni pozdrav,

6 komentarjev:

  1. Uuu, hudo kako dobra ideja. Homemade šablone so pa res nekaj posebnega. Narediš si pač takšno, kakršno si želiš. Hvala ti za tole. Sicer pa vse tri voščilnice prečudovite.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ti si pa zakladnica domiselnih idej. :-) Čudovito šablono si izdelala. Hvala za filmček. Voščilnice so ena lepša od druge.

    OdgovoriIzbriši
  3. v moji glavi je tak kaos, da je joj in toliko idej, da je še večji joj ;) ma moram malo brzdat vse skupaj, ker imam nadzor ;) sem še vedno na kavč terapiji :D

    OdgovoriIzbriši
  4. H ehe super si tole naumila :-) Krasna , vesela čestitka je nastala!

    OdgovoriIzbriši
  5. Super ideja in krasno ozadje si ustvarila :-))

    OdgovoriIzbriši
  6. Dobro si tole natuhtala ... jaz si naredim kar iz papirja in po parih uporabah na mix media projektih vržem vse skupaj stran ;-) ponavadi mi je sicer škoda ampak kaj čem ;-)

    OdgovoriIzbriši