sreda, 2. marec 2016

Torbica za sodelavko

Za nami je pester februar in tu je že marec. Hitro gre ta čas.  Voščilnica, ki jo predstavljam danes, je nastala že v začetku februarja, ampak ker je bil februar Tinin mesec, je na vrsto za objavo prišla šele sedaj. 
Vem, da je danes sreda in da ob sredah običajno "Odkrivamo toplo vodo", vendar bomo to tokrat preskočili. ;)  Bom pa vesela kakšnega predloga, kaj bi radi videli, da preizkusim in analiziram.

Danes pa je na vrsti voščilnica v obliki torbice, ki sem jo izdelala za sodelavko, ki je praznovala okrogla leta in je velika ljubiteljica torbic. Ima jih v vseh možnih oblikah, velikostih, barvah in za vse takšne in drugačne priložnosti.

Idejo sem našla nekje na spletu ne spomnim se dobro kje, upam, da najdem povezavo do slike in jo objavim. Ker je bil "template" plačljiv sem se znašla po svoje in sem si izdelala svojega, najprej sem vse zrisala na navaden papir, ko sem bila prepričana, da vse dimenzije "štimajo" sem narisano izrezala. Običajno vse kar uporabljam večkrat plastificiram in s tem dobim svojo šablono, ki jo potem lahko večkrat uporabljam.Običajno potem zadevo izrežem in shranim v plastično mapo, da ne izgubim posameznih delov. 

Ko sem izbrala papir, sem se lotila prerisovanja in rezanja vseh delov. Dodatno dimenzijo sem pridobila s senčenjem in končni izdelek je vsaj meni fantastičen. Voščilnica je precej velika problično 22x18 cm, brez ročajev samo kar je papirnega dela.


Upam, da vam je moje "bošetka" kot rečemo na primorskem torbici všeč in se vidimo kmalu.

Lep ustvarjalni pozdrav,
Vanja  <3

3 komentarji:

  1. Prekrasna torbica je tole. In spet si nam postregla odlično idejo! Zanima me le, kam se napiše osebno voščilo - se odpre, ali na tista 2 rdeča kartončka v žepkih?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Voščilo se napiše v notranjost... Pregib sem naredila na zadnji strani, tako da se odpre "navzgor". Upam, da je razlaga dovolj razumljiva

      Izbriši
  2. ooo, krasna je prav zares, hvala za nasvet glede plastificiranja.

    OdgovoriIzbriši