nedelja, 23. april 2017

Barvanje odtiskov ala me :)

Resnično občudujem vse punce, ki prečudovito barvajo odtiske in z njihovo pomočjo ustvarjajo čudovite voščilnice. Sama sem kar se tega tiče šlampasta, si pa z veseljem ogledam in preučujem videe na youtubu in se skušam na ta način naučiti lepše barvat. 

Ker je naša ustvarjalna skupnost precej velika in je kar nekaj punc, ki se trudimo z ustvarjanjem videov in pisanjem blogov, da o aktivnostih na ostalih socialnih omrežjih ne izgubljam besed,  sem se na današnjo sončno nedeljo odločila, da vas malo pockrljam in predstavim eno prijazno, prijetno, zgovorno punco, ki izdeluje čudovite izdelke. 
Spoznali sva se na enem izmed Rayher-jevih ustvarjalnih sejmov v Kopru.  Ker je pred kratkim odprla svoj youtube kanal na katerem deli z nami svoje znanje in ideje, sem se določila, da ji malo za spodbudo namenim tole objavo. 
Če še niste ugotovili o kom govorim, vam z veseljem predstavljam Sandro in njene unikatne mojstrovine, ki jih najdete pod imenom:
FELICITAS

Ker so mi njeni videi v zadnjem času motivacija in inspiracija, sem se odločila in se tudi sama lotila barvanja, kako mi to uspeva si lahko ogledate tudi na mojem kanalu in v mojem videu. 
Rezultat včerajšnjega packanja pa si lahko ogledate tudi na spodnjih slikah ;) Pri samem ustvarjanju sem naredila kar precej napak, a je na koncu vseeno dobro izpadlo. Saj veste kako pravimo, na napakah se učimo.
Naj bo za danes in tudi za ta teden vse, se vidimo že jutri v novi objavi,
Vanja

5 komentarjev:

  1. Prav lepi sta! Tudi jaz se izogibam barvanju v širokem loku :). Morda se tega lotim, ko (če) pridem kdaj do penzije... :D

    OdgovoriIzbriši
  2. hihi, ma mene je pa kar povleklo v to barvanje ... do penzije je pa še dolga pot :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Dobro ti gre. Končni učinek je super. Ko sem videla najprej sliko, sem rekla, pa haloo, kako je naredila tak "obkrožen" napis...ziher so kakšne nove štampiljke. Ko sem videla video, sem pa še bolj navdušena, ker je odlično uspelo, kljub vsem "zapletom". Včasih je fajn, da se kaj "ponesreči".

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehe, ja sem bla tako jezna, ko se mi je to zgodilo in sem tuhtala kako popravit. Sem že hotela izrezat ven rožice in bi s tem dobila spet nekaj drugačnega, ampak sem pred tem poskusila še z embosiranjem :D in je bilo uspešno :D

      Izbriši
  4. O kak fajn si uporabila te rožice <3 prav prijelo me je, da vzamem čopič in začnem barvat ;)

    OdgovoriIzbriši