nedelja, 9. april 2017

Podarim dobim :)

Ker sem vas včeraj malo razdražila s sestavljanjem Gorjuss punčk, sem vam bom danes vsaj malo oddolžila in vam podarila nekaj dobrotic. Darilce vsebuje ročno poslikano vrečko in dve Gorjuss štampiljki, eno maksi eno mini, da bo stvar še malce bolj zanimiva pa se v vrečki skriva še nekaj presenečenj, ki  naj zaenkrat ostanejo še skrivnost  ;)

Kaj morate storiti?
No, ker je darilce bolj ustvarjalne narave, me zanima:

 Kaj vam pomeni ustvarjanje?

Časa, da odgovorite na preprosto vprašanje imate do

srede, 12. aprila 2017 do 12.00

Pa še to, da bodo razmere fer za vse, velja pravilo en komentar na osebo, bodisi tukaj 
na blogu ali na moji facebook strani (Vanchyustvarja)

Žrebala bom v sredo ob 20.00.

Eno lepo in sončno nedeljo vam želim,
Vanja


21 komentarjev:

 1. Draga moja Vanja!
  Ti veš kaj meni pomeni ustvarjanje.
  Sprostitev, užitek predvsem pa to da mi ustvarjanje omogoča spoznavati čudovite ustvarjalke in ti si bila prva izmed njih in imaš res posebno mesto v mojem srcu. Hvala ti ker si RTM <3 :* <3 Upam da se kmalu spet vidiva <3

  OdgovoriIzbriši
 2. Meni ustvarjanje pomeni sprostitev, čas samo zame

  OdgovoriIzbriši
 3. Čas, ko okrog mene ne obstaja nič drugega. Popolna sprostitev.

  OdgovoriIzbriši
 4. Vanči, ti pa znaš pritegniti ljudi:), lepo od tebe. Z ustvarjanjem sem pričela zelo pozno, že nekaj let po tem, ko sem bila upokojena. Meni pomeni sprostitev, zapolnitev vedno prostega časa:)- kljub temu, da ga upokojenci nimamo:) in predvsem svežitev malih sivih celic. Ne nazadnje pa sem v tem obdobju spoznale toliko čudovitih deklet, da se je vsekakor splačalo stopiti v ta svet:). Lep pozdrav in ne glede na to, ali nagrada bo ali ne, k tebi zelo rada pogledam, saj je idej in nasvetov na pretek. Andreja V.

  OdgovoriIzbriši
 5. Zame ustvarjanje pomeni pobeg od vsakdanjih skrbi, čas zase in za sprostitev. Včasih me kdo vpraša, kako se mi da?! Kako le, to je zame najboljše izkoriščen prosti čas, to je vendar moje veselje. In kako zadovoljen je človek, ko ima pred seboj končni izdelek na katerega je ponosen in ki prejemniku nariše iskrice v očeh... ampak to razumemo samo me, ustvarjalke, kajne?!
  Lp

  OdgovoriIzbriši
 6. Tudi jaz zelo rada pogledam k tebi (in sem tudi pasla oči na gorjuškah, čeprav letos "ne zapravljam" :))
  Meni ustvarjanje pomeni, da iz ideje, ki pride, poskušam narediti nekaj za srce- za svoje pa tudi za prejemnikovo. Da najdem pravo kombinacijo barv, dodatkov, napisov... Mi je ustvarjanje pri srcu tudi zato, ker pri ogledu slik izdelkov vedno znova ugotavljam, kje so še priložnosti za rast(tako osebnostno kot ustvarjalno :))

  OdgovoriIzbriši
 7. Ustvarjanje je široki pojem.Zame je velik izziv, ker se ne zadovoljim samo z lepljenjem ampak mora biti nekaj kar me popelje ven iz osnovnega okvirja.Moj čas ustvarjanja je samo moj in ne vidim in ne slišim okrog mene nič.Ustvarjanje ni samo trenutek ko narediš papirnati izdelek, to je priprava lahko več dnevnega prelaganja in načrtovanja.Skratka uživam v ustvarjanju in vesela sem, da sta moji vnukinji zasvojeni s papirčki.

  OdgovoriIzbriši
 8. Draga Vanči ,zame je ustvarjanje vse ,je del mene že od mahjhnega mi nudi možnost da se izražam na tisoč načinov un občutek ko nekomu polepšaš pomemben dogodek ustvariš večen spomin ma ni lepšega ��prav tako sta se moja dva srčka zaljubila v ustvarjanje in je še posebno lepo preživet vsak družinski trenutek tudi na ta način .za mojega dragega pa pomeni malce stresa saj se že nakremži ko zasliši poštarja hehehe da ne rečem da sem prevzela že pol prostora samo za ustvarjanje ��ampak ni lepšega kot njegova podpora saj če on ne bi bil nikoli ne bi prišla do kam sem in ne bi bila tako srečna da imam svoje ustvarjanje ��lepo bodi čudovito ustvarjaj se že veselim tvojih kreacij
  Larisa (vabila trinity)

  OdgovoriIzbriši
 9. Avtor je odstranil ta komentar.

  OdgovoriIzbriši
 10. Moj najljubši moto s katerim se predtavljam tudi na moji FB STRANI LEA USTVARJA: Smisel življenja vidim v ustvarjanju. In v ustvarjanju je brezmejno zadoščenje :)

  OdgovoriIzbriši
 11. Ustvarjanje mi pomeni sprostitev, užitek in izražanje samega sebe...ko me grabi stres se zaprem v sobo in lepim, režem, barvam, štempljam, oblikujem, itd. no pa saj veš kako to gre ;-)

  OdgovoriIzbriši
 12. Ustvarjanje mi pomeni sprostitev, odmik od službe in stresnih situacij, s katerimi se srečujem in priložnost za druženje s super družbo ustvarjalk (osebno in preko družabnih omrežij). Vesela, da sem tudi tebe imela priložnost spoznati osebno.

  OdgovoriIzbriši
 13. Oh, Vanči, kakšno lepo vprašanje si nam zastavila in za odgovor prijazno pripravila še nagrado! Ustvarjanje je nekaj samo mojega, pobeg od zahtev vsakdana in mi prinaša tihi notranji mir. Je zdravilo, kadar je vsega preveč, in krepčilo za dušo. Kot so punce povedale že prej, pa je tudi meni odprlo pot do krasnih oseb, s katerimi se preprosto "čutim" in mi dajete občutek in potrditev, da sem med "svojimi". <3

  OdgovoriIzbriši
 14. Oh, ustvarjanje mi pomeni odklop od vsega. V ustvarjalni sobici se preprosto odklopim od zunanjega sveta, negativnih misli in samo ustvarjam.. Zase, za dušo. Tako se mi zdi, da spoznavam sebe in se s tem, ko grem kdaj izven okvirjev, tudi razvijam. :)
  Sama nimam še nobene Gorjuss punčke, ampak me je tvoj video navdušil in ni dvakrat za rečt, da bom kmalu tudi jaz dodala kakšno v mojo kolekcijo. :)

  OdgovoriIzbriši
 15. Pa niti ni tako enostavno odgovoriti na tvoje vprašanje. Jaz ustvarjam, kar se zavedam sama sebe. Na vseh področjih. Trenutno je papirčkanje poleg pridelave sivke moj največji hobi, ki je zame prava aromaterapija. Da sem nora na Gorjuške, pa sem ti napisala že v prejšnji objavi. Sama sem na svojem blogu začela ravno z Gorjuškami.

  OdgovoriIzbriši
 16. Ojla! Meni ustvarjanje pomeni neko sprostitev, izražanje sebe, doseganje novih ciljev, ki sem si jih zadala. Predvsem pa me napolni z novo energijo, ki jo še kako potrebujem, saj ustvarjam poleg službe. Sama še nimam nobene Gorjuss punčke in si jo v kratkem nabavim, zato te prosim, če mi lahko poveš kje si jih ti nabavila.

  OdgovoriIzbriši
 17. Živjo,
  meni ustvarjanje z eno besedo pomeni odklop. To je čas ki ga namenim sebi, ko dam možgančke na off in domišliji prosto pot :)
  Ustvarjanje ne pomeni samo rezanja, barvanja, odtiskavnja in leplenja, pač pa tudi izziv kako se posamezne stvari lotiti, jo dokončati in si popestriti življenje :)

  OdgovoriIzbriši
 18. Pozdravček Vanja! Všeč mi je zastavljeno vprašanje in vesela sem saj sem ob prebiranju zgornjih komentarjev ugotovila, da nisem edina, ki mi ustvarjanje pomeni veliko. Rada sem v krogu ljudi s pozitivno energijo in to vsekakor najdem v krogu vas ustvarjalk. Ko otroci odrastejo in gredo po svoje, nastane en takšen sidrom prazne hiše in takrat sem sama začela najbolj ustvarjati, saj se tu najdem, sprostim, umirim in zaživim.

  OdgovoriIzbriši
 19. Kako krasno presenečenje si nam pripravila. Ustvarjanje - mhmhm cel roman bi lahko napisala, o tem, kako zjutraj vstanem in s čajem in mojii papirčki in šablonami začnem dan, kako na poti v službo razmišljam o voščilnici, o barvanju. O tem, kako e človek vesel, ko s svojim izdelkom nekoga razveseli. In ja, blogi in ustvarjanje so mi dala veliko novih poznanstev, deklet, ki zmeraj rade priskočijo na pomoč in veseli me, da se pretaka ena čisto posebna energija. Pozdravček!

  OdgovoriIzbriši
 20. joj, pa res tako sladko presenečenje tole, hvala ti!
  ustvarjanje je zame en čisto nov svet, ki sem ga spoznala, kljub temu da nisem preveč ročno in ustvarjalno spreten tip človeka. ampak tako uživam v tem, da se s tem sploh ne obremenjujem več in sem postala totalna zasvojena s tem, sploh ne morem več brez tega, še na počitnicah ustvarjam. in tako fajn mi je biti v dobri družbi z vami, prav neverjetne ste vse skupaj, tako pozitivne, sem prav presenečena nad vso to skupnostjo.
  in čeprav nisem mahjena na denar, bi si pa glede ustvarjalnih stvari zaželela neomejenih sredstev, tudi za vso kolekcijo gorjuss na primer ... imej se fajn!

  OdgovoriIzbriši
 21. Meni pomeni ustvarjanje PROANIMA (za dušo) sem namreč upokojenka in čeprav nimamo nikoli časa, imam za papirčkanje vedno čas. Pozdravček Aleksandra

  OdgovoriIzbriši