sobota, 8. oktober 2016

Komplet jesenskih voščilnic

Saj poznate tisti občutek, ko dobiš nov papir in ga moraš takoj odpret in pogledat, naslednja faza je pri meni običajno ta, da ta papir potem lepo spravim in ga "šparam" za nek poseben projekt ... bla bla bla ... skratka ga ne uporabim, podobno je z dodatki, nalepkami in trakovi.
No, v zadnjem času skušam to razvado in navado spremenit in potem veselo režem in ustvarjam, na podlagi te filozofije je nastala tudi tale serija oziroma komplet voščilnic z jesenskim pridihom.

Pa poglejmo kako je nastal.

Voščilnice v omenjenem kompletu so celikosti 4x4 inče, kar pomeni, da sem papir odrezala v velikosti 4x8 inčev, ki sem ga nato prepognila na pol in dobila osnove za voščilnice. To sem naredila šestkrat.

Ker sem že v naprej vedela, da želim uporabiti nalepke, sem si zamislila, da morajo le te malce iztopati, zato sem s pomočjo luknjča izsekala kroge velike 3 inče ( v videu nisem vedela, koliko je krog velik, povem, pa tudi, da je velikosti 2 inča, kar pa ni res). Na tako pripravljene kroge sem nato prilepila različne kombinacije lisičk.

Da pa krog vseeno ne bo preveč izstopal, sem se odločila in izrezla še šest kvadratov velikosti 3 1/4 x 3 1/4 inča, izbrala sem oranžno barvo, da vse skupaj lepo poveže v zaključeno celoto.

Ker sem izdelala voščilnice nestandardnih velikosti, sem zraven izdelala tudi kuverte. Ostanke papirja, ki so mi pri tem ostali pa sem uporabila pri izdelavi voščilnic.

Piko na i so voščilnice dobile z voščilom, ki sem ga odtisnila na vnaprej izrezano zastavico, zopet v oranžni barvi.

Kuverte sem izdelala s pomočjo plošče za izdelovanje kuvert. Po navodilih na sami plošči, sem papir odrezala ustrezno velikost in sledila navodilom.

Voščilnice sem prvotno shranila v embalažo, ki sem jo predstavila v video posnetku in je vidna tudi na slikah, a na koncu sem se odločila, da voščilnicam izdelam svojo unikatno škatlico, več o izdelavi le- te pa v kakšni drugi blog objavi.

Prilagam le še fotografije posameznih voščilnic in embalaže ter vas vabim k ogledu videa.
 

Lepo soboto vam želim in se beremo kmalu,

Vanja

5 komentarjev:

  1. ČUdovite razigrane lisičke in res lep papir. So že prinesle jesen :)

    OdgovoriIzbriši
  2. iiijoj kako simpatične jesenske voščilnice in da o razigranih lisičkah sploh ne govorim :-)) Čudovit kompletek.

    OdgovoriIzbriši
  3. kako zelo simpatiöne so tele lisiöke, hvala za prikaz izdelave.

    OdgovoriIzbriši