sobota, 10. december 2016

9. namig za darilo - Še ena knjiga in presenečenje :D

Letošnji zadnji namig za darilo ali darila je prav posebna knjiga, ki je namenjena vsem začetnikom v svetu ustvarjanja in tudi tistim, ki so v papirnatem svetu že nekaj časa.  Večina že ve, kam tokrat pes taco moli, pa vendar, je prav, da v tudi temu izdelku namenim nekaj pozornosti, današnji namig za darilo je ustvarjalni priročnik:

USTVARJALNE DOGODIVŠČINE

s papirjem, štampiljkami in šablonami

 

Knjiga dveh super ustvarjalnih punc in v svetu ustvarjanja pravih zvezd. Tino poznamo kot mamo Najlepšega para, Vladko pa kot mojstrico, ki svoje izdelke predstavlja v Ustvarjalni skrinji. 
Kaj naj rečem, obe sta super punci in mi je v izredno veselje, da ju poznam in z veseljem spremljam njune ustvarjalne "vragolije", nasvete in ideje.
Knjiga, ki sta jo izdali pri založbi Mladika v sodelovanju z Rayher-jem, je prvi tovrsten priročnik pri nas.
Verjetno se sprašujete kaj mislim, s tem.  
Odgovor je preprost, prvi sta, ki sta v knjižni obliki, zaobjeli vse pomembne segmente ustvarjanja, podrobno sta predstavili materjale in pripomočke za ustvarjanje, da o drobnih nasvetih in trikih ne izgubljam besed.  V posameznih poglavljih pa obdelate vse pomebnejše tematike, ki jih ustvarjalke voščilnic dobro poznamo.

Knjiga je vsekakor lepo in primerno darilo za vsako ustvarjalko, pa naj bo začetica ali pa taka z nekaj kilometrine. Knjigo lahko kupite v trgovinah Rayher (prilagam povezavo do knjige)

Uf, že vidim, da bo to spet ena dolga objava ... "Kaj čmo, tako je.", bi rekla moja sestra. 

Če ste na volji sem tudi za to namig pripravila en kratek video :D
  

No, preden pa zares zaključim tole današnjo objavo, pa sem dolžna še eno stvar ... Skozi celoten mesec november, sem vas v moji seriji izdelovanja prazničnih voščilnic malce hecala, da vas na koncu mogoče čaka kakšno presenečenje, se mi zdi edino prav, da se tale hec spremeni v en mini "givawej" ali lepše povedano bombonček oziroma nagradno igro :D

Da pa ne bo vse tako enostavno se bo za tole darilo, treba malo potruditi ;)

Ne bom vas preveč mučila. 
Nagradna igra bo potekala na moji Facebook strani: Vanči ustvarja,
 med 10. decembrom  in 25. decembrom 2016 
(na božični dan bom prijave sprejemala do 12.ih)

Kaj je potrebno storiti:

1. Klikniti like na moji Facebook strani Vanči ustvarja
2. Deliti objavo
* na svojem zidu
3. Komentirati objavo* in v njen označiti prijatelje s katerimi bi spil vročo čokolado ;) 

p.s. Tale objava* pomeni le to, da bo 10. decembra na moji strani prav posebna objava z zgornjo sliko in to objavo je potrebno potem deliti in pod njo komentirati, da ne bo kakšne zmede.

No, pa še to žrebala bom 25. decembra, enkrat popoldan, najverjetneje bo vse skupaj potekalo kar preko Facebooka live ;)

Zdej pa res moram nehat, ker se ta objava res vleče. 
Skratka to je to ... 
Uživajte v tem prezničnem decembru in se beremo kmalu :D

Lep ustvarjalni pozdrav,
Vanja 

7 komentarjev:

  1. Oh lepo,škoda ker nimam fb:). Sicer je pa tale knjiga res lepo darilo!

    OdgovoriIzbriši
  2. Pozdravljena Vanja. Čisto slučajno sem naletela na tvoj bogat, čudovit in zanimiv blog. Prav so me navdušili tvoji namigi za darila. In tale bonbonček, ki si ga pripravila je prav slasten. Sem se prijavila zanj na tvoji FB strani (moj FB profil je Moje veselje, prav tako, kot ime bloga). Z današnjim dnem pa sem te pričela spremljati tudi na blogu, tako, da mi ne uide nobena objava več.
    Lep dan!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ojla, me veseli, da sem bila najdena :D Jaz spremljam veliko blogov, ampak nisem ravno pridna pri komentiranju, pogledam, težko pa se spravim k pisanju :( se moram poboljšat :D
      Letos se malo bolj trudim z blogom, pa stran sem si uredila, ker so se zaradi vsega kar se mi dogaja, začele določene stvari mešat in ni bilo več pravega pregleda. Opogumila sem se tudi za youtube, ki je bil moj prvi učbenik v "profesionalnem" svetu ustvarjanja ...
      Veseli me, da imam novo spremljevalko in se bom vsekakor še naprej trudila, da bo na vseh socialnih omrežjih zanimiva in uporabna vsebina :D lep večer <3

      Izbriši
  3. Vanči, hvala za tole čudovito predstavitev najine knjige in hvala, da je tudi del tega čudovitega bonbončka in upam, da bo prinesla veliko veselja obdarjenki. Bodi lepo in želim ti en čudovit december.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Malenksot Vladka, lepe in uprabne stvari je potrebno deliti :D
      Hvala enako, naj bo tudi zate in tvoje december čudovit in pravljičen :D

      Izbriši
  4. Kako zelo sladek bonbonček si pripravila. Žal pa nisem na FB. Te pa na blogu rada spremljam.

    OdgovoriIzbriši