ponedeljek, 5. december 2016

4. namig za darilo - Knjiga

Že sem tukaj s četrtem namigu za darilo. Za vse knjigoljube in vse zaposlene punce, ženske, žene, mame, babice in konec koncev tudi za moške, ki si ne znajo vzeti časa zase in za najbljižje, ki so neprestano vpreženi v službene obveznosti.

Moj četrti namig je torej prav posebna knjiga in priročnik
Ne čakaj na vikend  

Priznam v zadnjem letu, po dveh narkozah, imam težave pri branju "zahtevnejše" literature. Veliko truda moram vložit v to, da zbrano berem težja besedila. Se trudim in počasi napredujem, ker imam branje preprosto rada.  Knjigo, ki jo tokrat predstavljam kot idejo za darilo, sem prebrala počasi, a hkrati na dah. Ker me je vsebina povlekla in sem se našla v kar nekaj zgodbah. Avtorico Majo, sem imela priložnost spoznati med mojim službovanjem v vrtcu, kamor sta z partnerjem vsak dan pripeljala in prišla iskat svoja otroka. Res, da nisva imeli časa za poglobljene pogovore, ampak že nasmejan in pozitiven pozdrav, je nakazoval, da je Maja ena posebna, pozitivna oseba. Še danes, ko se srečava na cesti si pomahava. ;)
Ko sem odkrila, da je napisala knjigo, sem bila prav presenečena in hkrati zelo zadovoljna, da mi je knjiga prišla pod roke in jo z veseljem delim z vami.

Knjiga je definitivno vredna branja. Več o Maji in njenih projektih, delu in knjigi, pa si lahko preberete tudi na
SPLETNI STRANI

in 

FACEBOOK-u

Prilagam še video z nekaj besedami o knjigi ;)

Lep pozdrav do jutri,
Vanja

2 komentarja: