ponedeljek, 12. september 2016

Štampiljke iz domače delavnice

Podležem marsikateremu ustvarjalnemu trendu, enim se zaenkrat uspešno upiram (ha ha ha). Vprašanje je le kako dolgo. Me je pa dobesedno zvleklo v svet domačih štampiljk. Pa, da ne bo kdo mislil, da jih nujno potrebujem ampak, ko dobim preblisk potem se ne znam ustavit.  Prilagam sliko kaj je nastalo z njihovo pomočjo ;)
Verjetno se sprašujete zakaj rabim štampiljko žirafe, če imam šablono. Včasih sem pač malo lena, priznam saj se mi ne ljubi rezati belega papirja ali pa celo barvanja belega papirja v ustrezen odtenek in potem rezanja s pomočjo šablone. Pride tudi tak dan, ko je treba nekaj narediti na hitro :D 
Saj vem, da je to le kup izgovorov, ampak tako je ;) 
Bodo pa štampiljke med drugim uporabljene tudi za izdelavo dekorativnega papirja, tablic z imeni otrok in seveda na voščilnicah ;)

Vsekakor bom o uporabi pisala na blogu, za danes vam prilagam še video, kjer malo razložim in pokažem kaj je še nastalo za kolekcijo domačih štampiljk in kako sta nastali zgornji voščilnici.

Lep ustvarjalni pozdrav,
Vanja

1 komentar:

  1. Dobro si tole natuhtala z barvnim ozadjem štampiljk. Mistija sem pa jaz ravno danes dobila in bom sigurno hitro delila izkušnjo ;-) Imam velika pričakovanja tako da upam, da ne bom razočarana.

    OdgovoriIzbriši