ponedeljek, 29. februar 2016

Mesec Tininih novosti za Rayher - 15. dan ~ Torbica z ročajem

Danes je z nami šablona:  "Torbica z ročajem"



Pa poglejmo podrobno kdo je "Torbica z ročajem". 
Tehnične lastnosti šablone
 sestavljena je iz šestih posameznih šablon:
- torbica,
- dve dekorativni ploščici, ki izrežeta vzorca pik in rožic,
- dva tagca in
- ploščica za napis.

Šablona je precej velika in je ni možno uporabljati v navadnem Sizzix Big Shot-u, potreben je večji strojček Big Shot Plus ali pa Big Shot Pro.

Kako sem šablono uporabila sama

Torbica z ročajem je po  mojem mnenju, kraljica vseh šablon, ki so nastale v tej kolekciji in ponuja ogromno možnosti za izdelavo simpatičnih škatlic za konfete ali druge sladke dobrote, tako za poroke, krste, obhajila, birme in tudi kar tako kot skromno darilce, ki prijateljem polepšajo dan.
Tokrat nisem izumljala ničesar novega ampak sem le radovedno izrezala torbico in jo sestavila, ter jo preprosto zavila z dekorativnim trakom. 



Tako prispeli smo na konec našega ustvarjalnega popotovanja upam, da ste se imeli lepo. Upam tudi, da ste našli v teh predstavitvah našli kakšno uporabno idejo. Meni je bilo v veselje in sem prepričana, da kmalu nekaj podobnega ponovim.

Do prihodnjič en prav lep ustvarjalni pozdrav,
Vanja <3

6 komentarjev:

  1. Še bolj sem prepričana, da si jo nabavim. Vanja, hvala ker si z nami delila svoj ustvarjalni talent. Super predstavitve. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ta šablona je definitivno nekaj posebnega in všeč mi je, da se je Tina lotila oblikovanja tudi takšne večje šablone. Definitivno zelo dobrodošla za vse tiste, ki izdelujejo razna vabila h katerim bo zelo pasala škatlica s sladkimi dobrotami ali kakšnimi drugimi darilci. Res lepo izpade.

    OdgovoriIzbriši
  3. o ja, krasno si tole naredila. in hude ideje si imela na teh prezentacijah.

    OdgovoriIzbriši
  4. Prav lepo je bilo spremljati tvoje prezentacije. Lepa gesta. Ta škatla je super, le kako ne bi bila, saj je vendar Tinina, ti pa si tako lepo prikazala svoje izvirne ideje.

    OdgovoriIzbriši
  5. Draga Vanja...februar, ki se mi običajno vleče kot kača, je tudi po tvoji zaslugi zelo prijetno minil. Hvala za prav vsakega izmed predstavljenih projektov...velikokrat sem zavzdihnila drobceni `madonca!!!` in si na seznam `poskusi v prihodnje` delala opombe. Hvala iz srca!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mi je bilo v veselje in čast, da sem izpeljala tale februar ... Ker se menda obetajo novosti tudi v Najlepšem paru, se zna zgodit, da tole zadevo ponovim še enkrat ( če bo zanimanje) :D zdej grem lahko malo na kavč ;) čeprav bo tudi marec pester mesec ... začnemo že jutri, kaj se kuha pa ne povem :D

      Izbriši