nedelja, 31. januar 2016

Prav posebna najava za mesec februar ...


Mesec februar je letos prav poseben mesec, saj ima en dan več. Zato sem se odločila, da vam letos priredim prav posebno ustvarjalno popotovanje. 
Vse papirčkarice dobro poznamo eno simpatično osebo, ki svoje mojstrovine deli z vsemi nami. Le kdo ne pozna Tine iz Najlepšega para, ki med drugim čara in ustvarja tudi šablone za Rayher.


Tina in Rayher sta nas pred nekaj tedni ponovno presenetila z izjemnimi novostmi, poročno obarvano kolekcijo šablon. Mene so čisto vse očarale in prevzele, tako kot vse ostale Tinine kreacije. Brez slabe vesti lahko rečem, da sem njen "največji fen". Njena preprostost in skromnost sežeta prav do srca.

 Ker cenim njeno delo, trud in tudi ker naju veže ena prav posebna magična vez, sem se odločila, da ji na svojem blogu namenim cel mesec. No, skoraj cel mesec, družili se bomo vsak drugi dan, ko bom v soj žarometov postavila eno šablono iz zadnje Rayherjeve kolekcije.

Kdor me pozna ve, da včasih rada pogledam izza okvirjev škatle in s pomočjo svoji pripomočkov kršim vsa "pravila". Takrat nastanejo najbolj zanimive in nenavadne reči.

Če bi bili radi del tega doživite, vas vabim, da se mi pridružite že jutri, ko nas čaka prvo popotovanje. 
En majhen namig, začeli bomo v klasičnem slogu, da ne bo prehudo.

Lep ustvarjalni pozdrav do jutri,

Vanja <3


P.s.: Da ne bo kakšnih nesporazumov, že danes povem, da te objave niso sponzorirane ne s Tinine ne z Rayherjeve strani. Vse uporabljene šablone so bile kupljene. Gre za osebno odločitev, da izkažem spoštovanje osebi, ki jo imam rada in mi veliko pomeni.

9 komentarjev:

  1. Kako lepa gesta. Tina bo gotovo zelo vesela tega poklona.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tudi jaz mislim tako in sem prepričana, da bo oz. je že, ker je dobila en majhen namig kaj pripravljam ;)

      Izbriši
  2. Vanja, res zelo lepa gesta in verjamem, da bo Tina izjemno vesela <3

    OdgovoriIzbriši
  3. Živjo, našla sem te na fb -ju in prijadrala do sem. Pa mi ni jasno, kako kje si se mi skrivala do zdaj. Full luštne voščilnice, pa še navodila, prijazen blog, z veseljem postajam tvoja nova spremljevalka in čakam kaj boš pripravila v februarju :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. jaz sem tu že nekaj časa ... le življenje me premetava sem in tja ... Hvala za lepe besede. :D

      Izbriši
  4. Vanči super si in vem, da bo Tini to še kako ogrelo srce. Jaz se že zelo veselim vseh tvojih objav.

    OdgovoriIzbriši
  5. Vanči...hvala iz srca, sem na največji stopnji ganjenosti. Jaz vem za vse, kar si napisala in ti ne bi bilo potrebno nič posebnega početi, ker sem zate, tvojo prijaznost, srčnost in vse tvoje v zadnjih mesecih odkrite nadnaravne sposobnosti in lastnosti redno hvaležna <3.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Malenkost, to si zaslužiš :D To počnem tudi zato, da zaprem usta tistim, ki zelo radi kritizirajo in imajo veliko povedat o vsem. <3

      Izbriši
  6. aaa komaj, komaj čakam nadaljevanja, punce face ste, rada vas imam <3

    OdgovoriIzbriši