ponedeljek, 18. januar 2016

Januarske rože

Po nekaj dnevnem premoru, danes spet ustvarjam :D

Inspiracija za tokratne voščilnice sem delno našla na Tininem blogu, delno na Pinterest-u, pa tudi na spodnjih treh voščilnicah, ki sem jih izdelala pred leti.


 Odločila sem se, da naredim štiri "enake" voščilnice, ker se mi v zadnjem času pogosto zgodi, da bi dve stranki imeli isto voščilnico. Ker zelo težko poustvarim popolnoma enako, sem se odločila, da izdelam več "enakih". Modro/oranžno/zelena kombinacija se mi je zdela kar posrečena, sem tudi sama izbrala tri odtenke Distress blazinic ( Spiced Marmelade, Salty Ocean in Mowed Lawn) in črno Archival blazinico. Uporabila sem štampiljke Najlepšega para "Divje vrtnice". V naprej sem si pripravila tudi oranžne in bele kartončke, prvi so merili 10,5 x 7 cm drugi pa 10,5 x 6, 5 cm.
Na bele kartončke sem najprej odtisnila oranžne in modre cvetove, ter zelene liste. V drugem koraku pa sem odtisnila še obrobo vrtnic in listov, pri tem se nisem trudila, da sem čisto natančno odtiskovala in pri večini dobila zamaknjen odtis.
Belo potiskan papir sem nato prilepila na oranžen papir in vse skupaj prilepila na pravokotno osnovo za voščilnice za vse štiri voščilnice sem izbrala napis "Vse najboljše" iz različnih kopletov Ustvarjalnega dotika. Dodala sem še nekaj kristalčkov in štiri voščilnice so bile narejene kot bi mignil.
 Tina je pri svojih voščilnicah okrasila tudi kuverte, na katere sama v večini primerov pozabim, tokrat pa sem jih potiskala tudi sama. Uporabila sem isto tehniko kot pri voščilnicah, odtis pa sem postavila v spodnji levi kot.

Tokrat žal ni slik postopka, ker sem ga v vsej zagnanosti enostavno pozabila poslikat :(
zato bo najbolje, da neham "kokodakat" in pokažem kaj je nastalo.


Lep ustvarjalni pozdrav do prihodnjič,
Vanja

6 komentarjev:

  1. prekrasna serija, obožujem te štampiljke!

    OdgovoriIzbriši
  2. Lepe so vse po vrsti in s svojo kuverto, ki je samo še pika na i.

    OdgovoriIzbriši
  3. Tudi sama sem takoj opazila, da si se potrudila tudi s kuvertami. Prelepe rojstnodnevne voščilnice, res so dobre te štampiljke in ti si jih čudovito uporabila.

    OdgovoriIzbriši
  4. Prekrasne voščilnice si naredila :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Super barve in tako dobro pride, če narediš še en odtis vrhi s črno barvo! Moram obvezno poskusiti!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. pride zanimiv efekt tako :D vredno preizkusit in uporabit ;)

      Izbriši