petek, 10. februar 2017

Album za Tineta

Prvi letošnji pravi album je končno dobil svojih pet minut in vam je na ogled danes. Za vse, ki imate raje premikajoče se slike, pa lepo vabljeni k ogledu videa ;)

Lep ustvarjalni pozdrav,
Vanja

6 komentarjev:

  1. Zelo lep je, krasno si vse skupaj skombinirala.

    OdgovoriIzbriši
  2. Krasen je! Pa take lepe papircke si pokombinirala!

    OdgovoriIzbriši
  3. Vedno občudujem te tvoje albumčke. Res so čudoviti in dodelani v nulo!
    Turkizna barva mi je zelo všeč za fanta in krasne barvne papirčke si tako lepo ujela v celoto. Tako kot si omenila, me vedno navdušiš, kako se ujemajo strani. Všeč še pa še. In z veseljem bi prišla, kdaj na delavnico za takšen album. :)
    Prijeten vikend in hvala za vse nasvete.

    OdgovoriIzbriši
  4. To pa je profesionalno narejen album, v čudovitih barvah in zelo lepimi dodatki. Vse čestitke Vanči in lep pozdrav, Andreja

    OdgovoriIzbriši
  5. Živjo punce moje ... Hvala za vse lepe komentarje ... se pa opravičujem ker ne odgovarjam na vsakega posebej ... tokrat me je tale moje kemija totlano zdelala in sem vesel, da mi je uspelo v naprej prirpavit nakaj objav v katerih vam pokažem kaj nastaja, ko sem ok :D
    Valentina B, vrata moje ustvarjalnice so odprta na stežaj, če bi bil interes sem prirpavljena naredit tudi še kakšen video na to temo, v zadnjem času so popularni prenosi v živo preko Facebooka pa tudi Youtuba, zbiram pogum za ta korak ... mogoče pa naredim še kakšno serijo v stilu januarske :)

    OdgovoriIzbriši