sobota, 26. december 2015

Inventura leta 2015



Še diham in migam, za vse tiste zaskrbljene duše, ki so me pogrešale na blogu :D 

Leto 2015 se počasi poslavlja in čas je, da naredimo eno hitro inventuro ...
Sama sem leto začela kar optimistično in s polnim ustvarjalnim zagonom, tudi v službi sem imela polne roke dela in prav zaradi tega nisem na blogu nič objavljala, ustvarjala sem pa še vedno, nastajali so albumi in voščilnice, malo bolj ažurno sem jih objavljala na mojem Facebook profilu. Letos nisem podirala rekordov nastalo je samo 21 albumov (en še ni objavljen) več kot 100 rojstnodnevnih voščilnic, nekaj  vabil za razne obletnice in čisto na koncu več kot 200 božično novoletnih voščilnic.
A pot do tega, je bila  kar naporna, na koncu prejšnjega šolskega leta (junij 2015), sem zbolela, po mučnem mesecu in pol, sem izvedela kaj je z mano narobe. (Vmes je kot svetla zvezda posijala stalna služba, za katero sem neizmerno hvaležna.). Vmes so se zgodile tudi lepe stvari, še ena, ki sem je bila zelo vesela, je bila ta, da sva se s Klavdijem preselila na svoje, no prav daleč nisem šla ampak, zaživeti z nekom je nekaj posebnega. ;)
Skratka v avgustu sem izvedela, da imam raka na črevesju, sledila je operacija in okrevanje, istočasno so mi napovedali še drugo operacijo, operacijo jeter. Po mesecu domače oskrbe, sem bila ponovno operirana v oktobru mesecu. Tokrat sem skoraj mesec dni preživela v Splošni bolnici Izola, saj so se zapleti nalagali en na drugega, s pomočjo pozitivne energije, ki sem jo dobivala od domačih, prijateljev, znancev, ustvarjalnih prijateljic, sodelavcev in nenazadnje od osebja v bolnišnici, sem premagala tudi vse kar mi je namenila usoda. 
Svoje popotovanje sem poimenovala/razdelila, čisto po matematično, na tretjine.  Prvi dve sta za mano v 3/3 se nahajam trenutno.  3/3 se reče kemoterapija, na božični večer sem zaključila s prvim cikolom, čaka me še nekaj korakov in pogumno stopam proti cilju, ki se že vidi nekje v letu 2016.

Tako to je kratek povzetek leta, ki se izteka in vsega kar se je dogajalo.

Ustvarjalnih idej še ni zmanjkalo, tako da mislim, da bo 2016 še bolj ustvarjalno in še boljše leto.

En lep zaključek leta 2015 želim vsem in naj bo leto 2016 še boljše :D


Vanja 

12 komentarjev:

  1. Krasna voščilnica. Tudi jaz imam to šablono mašne in mi na misel ni prišlo, da bi združila obe skupaj. Sedaj vidim, da lepo izpadeta v kompletu.

    OdgovoriIzbriši
  2. Prvi komentar je šel izključno na prvi pogled voščilnice. Šele sedaj sem prebrala celotno objavo. Vidim, da je bilo tvoje leto, zelo pestro. Iz napisanega se vidi, da si prava borka. Pošiljam ti veliko pozitivnih misli in energije. Ne predaj se, čeprav je to lahko reči tistemu, ki ne gre skozi vse to, kar greš ti. Vanči, pogumno stopaj naprej. V novem letu ti želim, vse najboljše, največ pa zdravja.

    OdgovoriIzbriši
  3. Vanja pošiljam ti ogromno pozitivne energije in ti si zmagovalka. Leto 2016 bo najboljše :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Draga Vanči. Težko leto je za teboj in jaz ti resnično želim, da ta 3/3 čimprej mine in da boš znova lahko zaživela polno in tako kot si želiš. Pošiljam ti koš zdravilne energije in ostani naprej tako pozitivna. Naj ti leto 2016 nameni predvsem obilo zdravja.

    OdgovoriIzbriši
  5. po naključju sem pred časom izvedela, kaj se je dogajalo s tabo, tako da sem bila v mislih velikokrat s tabo, želim ti pa predvsem veliko, veliko zdravja, poguma in srčnosti.
    prava borka si in nam lahko samo za vzor. veliko pozitivne energije in srečno!

    OdgovoriIzbriši
  6. Draga Vanči, že nekaj časa spremljam tvojo zgodbo na FB in sem prav vesela, da si se oglasila na blogu, kjer je dovolj prostora za malce obsežnejši komentar. ;) Prav presunilo me je, kaj vse si že morala prestati in s kakšno pozitivno energijo si vedno obdana kljub težkim preizkušnjam! Naj ti povem, da sem v mislih zelo pogosto s teboj in trdno držim pesti, da pogumno pretečeš še tole zadnjo tretjino, nato pa zmagaš in dokončno premagaš vse ovire, ki so se ti postavile na pot! Želim ti vse dobro in le pogumno naprej, jaz pa ti bom takole na daljavo pošiljala pozitivne misli! Prisrčen pozdrav, Barbara

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Barbara hvala za vse lepe in pozitivne besede in misli. Vsa ta pozitivna energija, ki jo dobivam in me obdaja mi definitvno pomaga in mi daje moči. Bolezni nikoli nisem skrivala (kot praviš si mojo zgodbo spremljala preko FB-ja), le vse se je tako na hitro dogajalo, da je ta moj zapis pripel na vrsto šele pred novim letom. Sedaj čisto drugače dojemam stvari,žalostno je le to, da nas do drugačnega razmišljanja pripelje ali bolezen ali neka slaba stvar. Nočem morit v tem komentarju, ma tako pač je .... kako že pravijo "kar nas ne ubije nas ojača" .... Optimizem in dobra volja pa pripomoreta k temu ;)

      Izbriši
  7. Inventura in lepa uvertura za v novo leto. :) Čeprav sem šele dobro vstopila v svet blogganja in predvsem komentiranja, sem tvoj našla že lansko leto. In sicer pri podvigu 30 dni prazničnih voščilnic. Takrat sem se kar čudila vsem krasnim izvedbam voščil, norim idejam, receptom ter predvsem opisom izdelave. Potem pa sem blog po dolgem in po čez pregledala še vse ostale objave. Nikakor se nisem uspeal upret. :) Čez letom se kar nekajkrat obiskala blog, vendar je ta sameval... Potem pa sem po naključju od skakanja z bloga na blog izvedela tvojo zgodbo. In kakor praviš težki dve tretjini sta že za tabo, zadnja pa bo zmagovalna. :)
    S pogumnimi koraki, močno voljo in pozitivno energijo v novo leto! Naj bo leto naklonjeno! Vse dobro, V.

    OdgovoriIzbriši