ponedeljek, 28. april 2014

Natečaj za Mavelu.com Ustvarjalni Tim

Ura teče in nič ne reče, no v bistvu tečejo že kar meseci (in to prehitro) od moje zadnje objave. Prav nič nisem ponosna, da takole zanemarjam tale moj blog. Je kar je ...

Razlog za moje današnje pisanje  je prav poseben izziv. Marina iz spletne trgovine Mavelu.com je med ustvarjalce in ustvarjalke poslala sklic za ustvarjalni tim. Ker se mi zdi ideja zanimiva, sem se odločila, da preizkusim svojo srečo. 

 Poleg osnovnih pogojev za prijavo je med  drugim potrebno izdelati oz. predstaviti  tri izdelke, ki najbolj predstavijo posameznega ustvarjalca oz. ustvarjalko.

 Današnja nedelja je bila kot nalašč za spustit domišljijo na plano. Malce sem razmišljala brskala med šablonami in štampiljkami iz Mavelu-ja in dobila idejo. Zdi se mi, da morajo izdelki, ki se potegujejo za uvrstitev v ustvarjalni tim posebni in drugačni, z njimi pa tudi ustvarjalec, ki jih ustvarja. Že nekajkrat se mi je zgodilo, da pripomočke s katerimi delam, uporabljam na drugačen način oziroma vidim v njih različne stvari ... Mogoče je to nekoliko težje razumeti in doumeti, ampak brez skrbi takoj vam pokažem kaj s tem mislim.

Navdušena sem nad dejstvom, da tudi slovenske ustvarjalne trgovine ponujajo šablone in štampiljke s slovenskimi napisi in zelo sem se razveselila tele šablone.
Ja, balončki ... lušni, simpatični in zelo uporabni za rojstnodnevna vabila in voščila. Jaz pa v teh balonih nisem videla samo balonov ampak tudi naslednje tri stvar:
 
1. rožica
 Prva stvar, ki sem jo poleg balonov videla v šablonah je bila  rožica. Oblika se mi je zdela pravšnja in nastala je tale marjetka. Vse skupaj sem postavila na tagec, ki sem ga opremila z napisom iz seta štampiljk .

2. Zajček iz balončkov
 Ko, sem balončke takole gledala celo popoldne in jih prekladala sem ter tja, je domišljija naredila svoje in nastal je ta simaptičen zajček. Izdelek je v bistvu mini vrečka, ki v svoji notranjosti skriva čokoladico in predstavlja darilo udeležencem npr. rojstnodnevne zabave (lahko bi bila tudi velikonočna zabava, a to je trenutno že mimo).

3. Štiri peresna deteljica
Na koncu seveda ne moremo brez voščilnice in ker običajno želimo srečo, je ta štiriperesna deteljica prava izbira, za tole voščilo in voščilnico.

Tako, jaz sem svojo domišljijo in ustvarjalnost prikazala, upam, da sem bila dovolj inovativna, da nisem nikogar kopirala ter da so moji izdelki tisti kar Marina išče za svoj ustvarjalni tim.

Do prihodnjega ustvarjalnega srečanja, vas lepo pozdarvljam.

V

7 komentarjev:

 1. Super si uporabila šablonce...res krasni izdelki. Upam, da boš izbrana v tim. Srečno... :))

  OdgovoriIzbriši
 2. Ooooo Vanja, čudovito si uporabila tele naše šablonice :) Čeprav sem jih oblikovala, mi še na misel ni prišlo, da bi iz njih naredila deteljico oz. zajčka :) Super hvala za idejo :) Pozdravček

  OdgovoriIzbriši
 3. me veseli, da ti je všeč ... domišljija dela svoje ;)

  OdgovoriIzbriši
 4. :) lepo si se predstavila. Srečno.

  OdgovoriIzbriši