četrtek, 01. marec 2012

Project life 2012

Obrnili smo nov list na koledarju, za nami sta že 2 meseca leta 2012. Danes se je začela meteorološka pomlad, v naših krajih po njej diši že nekaj dni. Priznati moram, da je lepše in toplejše zunaj kot v hiši.

Pri meni nič novega, kaos in nered vladata v mojem ustvarjalnem kotičku, najbolj na udaru je predal v katerem shranjujem ostanke pisanih papirjev, tako hudo je, da se predal že lep čas ne zapre. Shranim namreč še tako majhen košček papirja, ki mi ostane, ker si rečem, da mi bo nekoč prišel prav in ne rečem včasih mi res pride prav v večini primerov pa se ti paprički le nalagajo. Nisem vedno na volji, da bi brskala med ostanki in velikokrat raje razrežem nov kos. Velikokrat študiram, kaj bi se še dalo narediti, potem naštancam 2 toni rožic, ki se pa velikokrat hitro porazgubijo v predalu, nekaj tudi v smeteh ...

Ker se moj dan ponavadi začne s prebiranjem pošte in obiskom zame največje scrapbook učilnice na svetu Youtube-a sem pred kratkim naletela na  tale posnetek Project life (Te Američanke imajo super ideje, sicer za večino nas nerealne, ker pri nas ni take ponudbe materjala  ampak, da se marsikaj realizirat z manj stvarmi in malo domišljije). Življenski projekt, če ga poslovenimo, je neke vrste dokument za posamezen teden oz. dan v letu posameznika oz. družine, kjer se beležijo vsakdanji in nevsakdanji dogodki, vse tiste nemnosti, ki  se nam zgodijo in ponavadi ne končajo v naših albumih.  Meni se ta ideja zdi zelo zanimiva, sem sicer v dvomesečnem zaostanku, ampak nikoli ni prepozno ... Zato se z današnjim dnem lotevam Project life 2012. Ne vem še kako bo zadeva izgledala in kako se je bom lotila, ampak o vsem boste sproti obveščeni ;)

Lep dan še naprej

Vanja

Ni komentarjev:

Objavite komentar