sreda, 30. julij 2014

Rdečka prvič

Pri meni doma najdeš marsikaj, med drugi tudi veliko štampiljk, ki še niso bile uporabljene. Ker sem hrčkasto bitje svoje zaklade nerada delim z drugimo z drgimi besedami, težko se ločim od svojih pripomočkov. Med zadnjim večjim pospravljanjem sem le uspela oddat nekaj štampiljk, ki jih nisem še nikoli uporabila in naletele na tole simpatično Tildico, ki sem jo pač morala uprabit. Nastala je tale voščilnica v rdeči barvi.


Do prihodnjič lep ustvarjalni pozdrav,

Vanja

nedelja, 27. julij 2014

Vanči ustvarja za Mavelu #04

Poletni pozdrav,
čas dopustov inmorskih dogodivščin, je lahko tudi čas rojstnodnevnih praznovanj. Tokrat sem morsko tematiko uporabila za izdelavo 3D voščilnice za fantka. Nastala je morska škatlica z voščilom in prokušnim mornarčkom  na otočku, za izdelavo sem uporabila tagce, ki so bili del moje ustvajalnega paketka in eno izmed šablonic, pomagala sem si tudi s štampiljkami in šablonicami Mavelu.com.

Do prihodnjič en prav lep počitniški pozdrav
Vanja
 

četrtek, 24. julij 2014

Uporabi kar dobiš

Vem nekoliko nenavaden naslov za talo objavo, ampak hitro vam bo jasno kaj mislim s tem. Marsikdo je že kdaj kupil kakšno revijo, ker se v njej nahaja majhno darilce. No, sama vsekakor nisem izjema in me večkrat zanese, nazadnje sem kupila ustvajralno revijo in v njej so se med drugim skrivali tudi izrezki, ki jih sestavljaš enega na drugega in dobil 3d voščilnico, ker običajno tega ne počnem, sem zadevo preizkusila. Po dolgem leplenju in sestavljanju sličic sta nastali ti dve voščilnic.


Lep ustvarjlani pozdra do prihodnjič,

Vanja

torek, 22. julij 2014

Voščilnica malce drugače

Danes predstavljam malo drugačno voščilnico. Ideja sicer ni moja, najdena v moji najljubši enciklopediji ... Uganete kaj bi to bilo? Vsi tisti, ki ste zakričali ali pa potiho rekli Youtube, se niste prav nič zmotili, saj tam najdem zanimive in nenavadne ustvarjalne ideje. 
Tudi tale voščilnica je bila najdena na youtubi ;)

Ker gre za testno verzijo sem uporabila barve, ki niso ravno moje, ampak na koncu priznam, da je vse skupaj izpadlo prav dobro ...
Upam, da vam bo všeč  ...

  
En lep ustvarjalni pozdrav, do prihodnjič 
Vanja

sobota, 12. julij 2014

Vanči ustvarja za Mavelu #03

Živjo.
Spet je vrsta na meni, da pokažem, kaj je nastalo iz julijskega Marininega paketka. V mojem so se tokrat skivale naslednje dobrote.
Tokrat sem za vas pripravila eno preprosto voščilnico v krem barvi, sestavine, ki sem jih pri tem uporabila si lahko ogledate spodaj, poimenovala pa sem jo "Krem de la Krem". Pa poglejmo kako je krem voščilnica nastala.
 Vzela sem krem osnovo za voščilnice in ne boste verjeli krem papir, ki sem ga odrezala za pol centimetra manjše kot je sama osnova. Na izrezan papir sem odtisnila čipkasto štampiljko v nežno zelenem odtenku. S pomočjo strojčka Big Shot sem s pomočjo šablonic izrezala vijugice , "naštancala" nekaj rožic in poiskala primerne trak.
 Sledilo je nekaj obračanja in kombiniranja in ko sem bila s postavitvijo povsem zadovolja, sem zadevo prilepila in nastala je tale voščilnica, ki je tokrat brez napisa in jo tako lahko uporabimo kot poročno ali pa rojstnodnevno voščilnico.


 Upam, da vam je moja voščilnica všeč in do prihodnjič en lep ustvarjalni pozdrav,
Vanja

petek, 11. julij 2014

Spletna trgovinica Mavelu.com praznuje 2. rojstni dan


Mavelu.com praznuje 2. rojstni dan in Marina je za vse nas pripravila veliko lepih, ugodnih in zanimivih stvar, ki si jih lahko ogledaš tukaj.

 Klikni tukaj

LUP
Vanja

Julijski Mavelu izziv - Praznovanje

Vem malce zamujam s tole objavo, ampak če ne gre pač ne gre. Tema julijskega izziva na Mavelu.com je praznovanje. Kot nalašč so v teh dneh domov pripeljali novorojenčka po imenu Žiga. Za dobrodošlico doma je nastal tale napis.

Lep ustvarjalni pozdrav do prihodnjič,
Vanja