torek, 20. februar 2018

Darilnica Klavdija DT 2018 - Zakramenti: Sveta Birma

Današnja objava nastaja v sodelovanju z
http://www.darilnica-klavdija.si/
Četrti izziv prinaša zanimivo temo. Tokrat smo se ustvarjalke spopadle z zakramenti. Moj zakrament je Sveta Birma. V ta namen sem izdelala spodnjo voščilnico.

Seznam uporabljenih pripomočkov:
- lesena dekoracija,
- lepilna pištola,
- vrtnice,
- Nuvo crystal drops,
- satenast trak,
- perlast papir,
- 3d obojestranski lepilni trak,
- obojestranski lepilni trak,
- tekoče lepilo,
- embosing mapica,
- Big Shot,
- osnova za voščilnico,
- šablona Najlepši par: Sveta Birma.

Postopek izdelave

1. korak: Osnovo za voščilnico kvadratne oblike prepognemo po že pripravljenem utoru. Potem voščilnico odpremo in del, ki nam bo predstavljala zgornjo stran prepognemo in s tem dobimo nekakšno osnovo za našo stoječo voščilnico.

2. korak: Iz perlastega papirja izrežemo pravokotnik velikosti 10 x 12 cm, ki ga embosiramo s pomočjo izbrane embosirne mapice. Iz istega perlastega papirja s pomočjo šablone izrežemo še napis "Sveta Birma", ki ga prilepomo s pomočjo tekočega lepila na kartoneček velikosti 3 x 12,5 cm.

3. korak: Na embosiran kartonček, s pomočjo satenastega traku zavežemo mašno, tako da je ta postavljena nekoliko bolj v desno.

4. korak: Tako pripravljen kartonček prilepimo na osnovo za voščilnico in sicer na zavihek. Pri tem bodimo pozorni, da lepilo oziroma obojestranski lepilni trak ne nanesemo na celotno površino kartončka, ampak le na del, ki bo prilepljen na sam zavihek. 

5. korak: Na sredino s pomočjo vročega lepila prilepimo lesen okrasek, pod mašno dodamo dve drobni vrtnici, nad sam izrez pa še tri. 

6. korak:  V spodnji del notranjosti voščilnice prilepimo pripravljen napis s pomočjo 3d obojestranskega lepilnega traku, ki nam bo služil kot zatič naše voščilnice.

7. korak: Za konec našo voščilnico okrasimo še s pomočjo Nuvo Crystal Drops. 


Vabim vas tudi k ogledu video vodiča, ki bo poskrbel, da bodo zgornja navodila še nekoliko jasnejša.


Do prihodnjič en lep ustvarjalni pozdrav,
Vanja

Ni komentarjev:

Objavite komentar